Revival Hasseltse revues

Revival Hasseltse revues anno 2018

40 jaar geleden organiseerde het Cultureel Centrum, in samenwerking met het trio Jos Ghysen, Louis Verbeeck en Miel Cools voor de eerste keer een Hasseltse revue.

Met Doa ziet wir kèrremes ènne loch’ ('78) was het meteen een schot in de roos. De liedjes werden plaatselijke wereldhits. Daarna volgde Rappl.eer dzj’oech nog ('80) en ’n Stad bè ’n Chapeau-buse ('82).

Liedjes als Doa ziet wir kèrremes ènne loch’,vèssen èn’t kenââl’ ,de grutste stilte’, ‘iech goan no teus’, ‘achter het lèèmfabrieken nog zoveel meer…. Ze komen allemaal aan bod in de revival revue van “Rappl.eer dzj’oech nog 2018”.

40 jaar geleden zongen alle oude en nieuwe (H)esseleren ze uit volle borst op straat, café of carnaval. Nu 40 jaar later gaan we de beste van de beste opnieuw brengen in deze revival revue. Van 21 tot 30 september 2018 in kerkzaal van de Heilig Kruiskerk, kruisherenlaan 29, Hasselt (Runkst).

Kom meezingen, lachen en plezier maken met de bindteksten en sketches die we op jou loslaten. Onder muzikale leiding van Jo Nicolaï en Ludo Claesen (8-koppig koor), presentatie Eddy Ghijsebrechts en huismeester Giovanni in een organisatie van Marc Broux.

Er gaan beslist trillingen over je heen als je deze liedjes opnieuw gaat horen en meezingen.

Rappl.eer dzj’oech nog...
mis het niet en reserveer nu meteen je dag naar keuze »

Groepen of bedrijven kunnen beter eerst contact opnemen met Broux Marc, op brouxmarc@hotmail.com of 0475/60.12.56 om in groep te kunnen zitten.


Organisatie:
Trillingen fv
Broux Marc
Begonialaan 35
3550 Heusden zolder (Bolderberg)
Tel: + 32(0)475/60.12.56
brouxmarc@hotmail.com

Data & tickets

Service residentie Numa