Scala in Concert 2.1

Scala in concert 2017

20 en 21 december

‘Trillingen’ organiseerde eind december 2016, ‘20 jaar Scala’ in de kerkzaal Heilig Kruis te Hasselt. Meer dan 2000 toeschouwers – verspreidt over drie dagen – genoten mee van de hemelse muziek van Scala en haar zangeressen.

De broers Steven (piano/componist) en Stijn (dirigeert) Kolacny hadden er zin in en dat was te zien in het enthousiasme van de zangeressen en publiek. Ook de sfeer rond kerstmis, de aankleding van de kerk, de licht- en geluideffecten deden hun werk om er een totaal spektakel van te maken.

Op woensdag 20 en donderdag 21 december brengt Scala & The Kolacny Brothers een totaal vernieuwd programma "Scala in Concert 2.1".

De Indie-rockklassiekers (een verzamelnaam voor op rock georiënteerde kunstmuziek die zich laat karakteriseren door haar houding) worden verwerkt tot elegische hymnes met adembenemende effecten met de piano als enige begeleiding van de stemmen.

Ze brengen nummers van Garbage, Nirvana, Depeche Mode, Rammstein, U2, Coldplay, Radiohead, Noordkaap, Muse, The Police, Lou Reed, Air, The Verve, Manu Chao, Kraftwerk, Kaiser Chiefs, Elbow, Lamb, Alanis Morissette, Placebo, Björk, Kylie Minogue, The Cure en ga zo maar even door. Als je dan nog weet dat Scalamuziek in verschillende films en tv-series wordt gebruikt krijg je een meer dan gezellige avond waarbij de trillingen doorheen je lijf gaan.

Data & tickets