Kerstconcert - Lisa del Bo

Kerst bij Lisa del Bo, een warm concert voor een koude decemberavond.

19 december 2018

Lisa del Bo brengt een warm kerstconcert in de koude decembermaanden.

In de sfeervol ingerichte kerk van het Heilig Kruis in (Runkst) Hasselt zal haar stem en muziek als een engel natrillen.

Lisa, zelf heel gelovig, koestert de kerstperiode met alle aspecten die er rond hangen. Bezinning, weemoed, herinneringen aan diegenen die er niet meer zijn, terugkijken naar het afgelopen jaar, maar ook vreugde, positiviteit en een blik naar de toekomst zijn de ingrediënten van deze show.

Lisa bereidt dit concert dan ook zeer zorgvuldig voor. Zij doet dit al jaren en zo'n traditie moet je in ere houden. Na dit kerstconcert weet je hoe Lisa kerst beleeft, de voorbereidingen, het klaarmaken en de blijde gebeurtenis zelf: de geboorte van het kindje Jezus. Bij elke handeling, bij elk verhaal hoort een liedje dat iedereen kent, zeg maar de kerstklassieker.

Het hele verhaal wordt live begeleid door twee topmuzikanten met hulp van hedendaagse studiotechnieken.

Lisa nodigt voor haar kerstconcert Bart Herman uit. Bart zal nog een extra dimensie brengen aan dit kerstconcert. Tussendoor en op het einde zullen Lisa en Bart de mooiste duetten zingen waarbij de haartjes op uw armen zullen trillen van emotie.

Dit concert wordt éénmalig gebracht. Dus ... wees er snel bij.

Groepen of bedrijven die met meerdere komen kunnen beter eerst contact opnemen met mij, Broux Marc, op brouxmarc@hotmail.com of 0475/60.12.56


Data & tickets